About Us

 

MEET THE BRAND
Get It Girl AMS is een nieuw beautymerk dat is opgericht in 2020 en dat haar roots heeft in Amsterdam. De jeugdige heartbeat, creativiteit en diversiteit van deze stad is de inspiratiebron voor de mensen achter het merk. Kenmerkend zijn de opvallende en kleurrijke designs die zijn gemaakt door jonge creatives .  De producten zijn ontwikkeld door ervaren specialisten uit de beautyindustrie.
 
 
OUR MISSION
´Get it Girl AMS wil jou inspireren om de beste versie van jezelf te laten zien met  behulp van kwalitatieve en easy-to-use beauty-essentials die een instant smile geven’
 
YOU'RE THE BOSS!
Just be you! Get it Girl AMS wil jouw unieke personality laten shinen. No matter wie je bent en waar je vandaan komt. We staan in nauw contact met onze gebruikers en ambassadeurs en laten ons door hen inspireren om telkens de leukste en beste producten voor jou te maken.
               
 EN VERDER
Al onze producten zijn vanzelfsprekend dierproefvrij en worden in Europa geproduceerd. Zo kun je er van uitgaan  dat al onze producten voldoen aan de strenge Europese normen wat betreft veiligheid en kwaliteit en dat deze onder verantwoorde omstandigheden worden gemaakt.